tirsdag 16. mars 2010

Mandag 15/3, tur til Stonetown

Etter frokost dro vi avgårde til Stonetown, ca 1 timers kjøring herfra. Dette er det gamle araberkvarteret på Zanzibar fra 1800-tallet. Herfra drev sultanen med krydder eksport. Det er mange nydelige bygninger, men som dessverre er i dårlig forfatning. Vi fikk en rundtur gjennom krydder, frukt og grønnsaks markedene. Og vi fikk vært innom noen store souvernirbutikker. Det var fasinerende å se hvordan folk driver handel der, men vi holdt på å omkomme av varmen.

Og da vi kom hjem var vi kjempeklare for et bad. Men det skulle ta litt tid.... For vi hadde jo fått problemer med maur på rommet, ja det gikk en sti gjennom hele rommet og de fikk ikke til å spraye dem bort. I tillegg hadde vi en halvdau, medium stor kakkerlakk på villspor rundt i rommet, kvelden før (som de omsider klarte å ta). Vi ble tildelt et nytt rom, og det det med sjøutsikt! Dere skal se at i morgen får vi direktørens penthouse ;-)

Strømmen går ofte, spesielt på kveldene. Men vi trøster oss med gode øyeblikk på dagtid, og skriver oppgave når solen går ned. Ei perfekt løsning :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar